Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Τζούλια Αλεξανδράτου

ΒΟΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΡΕΝΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΚΜΑΖΟΥΖΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Πολλά ακούγονται και γράφονται τελευταία για το περιβόητο πορνό-DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Αμέτρητες εκπομπές, ειρωνικά σχόλια, κριτικές που την κατακεραυνώνουν. Θεέ μου, πόση υποκρισία!!!!
Επανερχόμαστε και αναλωνόμαστε σε μια συζήτηση που κανονικά θα έπρεπε να είχε κλείσει. Ή καλύτερα να μη είχε ανοίξει καθόλου! Αιασθάνομαι την ανάγκη να σταθώ δίπλα και στο πλευρό της δύσμοιρης Τζούλιας που βάλλεται από μία ολόκληρη Κοινωνία, όχι με την έννοια της υπεράσπισης του αδυνάτου αλλά της απονομής της δικαιοσύνης και τη αλήθειας.
Καλούμαστε να απαντήσουμε πρώτα σε μερικά ερωτήματα  πριν βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Εν είδει τέστ ας απαντήσουμε λοιπόν:

1. Η ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ

Είναι άραγε άμοιροι ευθυνών όλοι όσοι καταναλώνουν τέτοιες πορνοταινίες, αγοράζουν διάφορα έντυπα; Ποιος έχει την καίρια και καθοριστική ευθύνη και μομφή; Η πόρνη που λαμβάνει το τίμημα μιας ακόλαστης πράξης για δικές της αδυναμίες, επιθυμίες και ανάγκες (όσο κι αν είναι κατακριτέες) ή ο δίνων το αντίτιμο, εκμεταλευτής, εκμαυλιστής  και χρηματοδότης της μηχανής της καταναλωτικής βιομηχανίας του αγοραίου έρωτα; Ποιός τελικά είναι ο θύτης και ποιο το θύμα; Η ανόητη, χωρίς παιδεία και ατομική και προσωπική αξιοπρέπεια επίδοξη πορνοστάρ που προσπαθεί να πλουτίσει ή να καταξιωθεί , πουλώντας την ψυχή της στο βωμό του προσδοκώμενου πλούτου; Ή μια κοινωνία που δίνει το δικαίωμα στην κάθε Τζούλια να πιστεύει ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό; Ποιος τελικά εκπορνεύεται; Αντί να φεύγει ο πελάτης από τον οίκο ανοχής  με σκυμμένο κεφάλι αντιλαμβανόμενος τον εξευτελισμό του ή ο αγοραστής του πορνό, με τύψεις και ενοχές για την κατάντια του; Θα πρέπει να ντρέπεται η Τζούλια; Όχι, Κύριες και Κύριοι!! Το βιντεάκι πούλησε χιλιάδες αντίτυπα και όσο αυτά πουλιώνται και αγοράζονται από ηθικολόγους πορνόγερους, στερημένους γιάπηδες, μικροαστούς κοιλαράδες μεσόκοπους και αμαθείς και απαίδευτους χωρίς όνειρα και αξίες νεαρούς, τόσο οι Τζούλιες θα πολλαπλασιάζονται μόνο και μόνο για να μας θυμίζουν τις δικές μας ανεπάρκειες και προσωπικές ευθύνες. Δυστυχώς δεν εκπορνεύεται το αιδοίο της Τζούλιας αλλά το πέος του κάθε σκεπτόμενου πολίτη! Το ζήτημα δεν είναι το μπουκάλι στο επίμαχο βίντεο αλλά η θλιβερή εικόνα του αγοραστή του βίντεο, να αυνανίζεται βλέποντας το!!!

2. Ο ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΣΜΟΣ  ΣΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Και φτάνουμε στην αιτία! Γιατί συμβαίνουν άραγε όλα αυτά; Μα η απάντηση είναι απλή. Νομίζω την ξέρουμε όλοι! Ντρεπόμαστε για τις ανθρώπινες ανάγκες μας. Ενοχοποιήσαμε το σεξ και την ανθρώπινη ανάγκη για την ικανοποίηση του! Περιβάλαμε το σέξ , με κακά πρότυπα και ανούσιες ηθικολογίες. Υπάρχουν πάντα όμως οι Τζούλιες να μας θυμίζουν την υπαρξή του! Και πρέπει οι Τζούλιες να απαλειφθούν! Είναι κακό μία Τζούλια να σου θυμίζει την σεξουαλική σου αναπηρία!
Την αναπηρία να μπορείς να λειτουργήσεις σε μιά ερωτική σου σχέση όπως η Τζούλια στο βιντεάκι της! Λες και μπορεί να υπάρξει έρωτας χωρίς σεξ!! Και όταν το κάνεις; Να αισθάνεσαι πόρνη, μειωμένη ή αναξιοπρεπής!!! Βαπτίσαμε το σεξ και το ονομάσαμε έρωτα! Σαν τα Ποσωπεία στις Αρχαίες Τραγωδίες. Καλό θα έκανε να ανατρέξουμε και λίγο στην ετυμολογία!!! Αυτός ο ψευτοπουριτανισμός είναι τελικά ο προαγωγός των ανά τον κόσμο Πορνοστάρς!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΕΣ!!!

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Εορτολόγιο

Back to TOP  

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008