Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Απαγόρευση Καπνίσματος

Από την 1 η Σεπτεμβρίου ισχύει ο Νέος Νόμος, που αφορά την πλήρη απαγόρευση του Καπνίσματος σε όλους τους Χώρους (Δημόσιους και μή). Πολλές αντιδράσεις και αντιρήσεις έχει δημιουργήσει η εφαρμογή του. Κυρίαρχη παραμένει η αντίθεση στο πνεύμα του Νόμου και η απουσία από αυτό της δυνατότητας επιλογής. Δηλαδή στις επιχειρήσεις ψυχαγωγίας (καφετέριες, ταβέρνες, εστιατόρια κτλ) να μπορεί ο επιχειρηματίας να επιλέξει "την απαγόρευση του καπνίσματος ή όχι".
Τα επιχειρήματα πολλά και αναλύθηκαν λεπτομερώς από εκδήλωση καπνιστών στην Αθήνα. Δυστυχώς η Κυβέρνηση φαίνεται να κωφεύει. Οι καπνιστές, στους οποίους συμπεριλαμβάνομαι και εγώ, βρίσκονται "υπό διωγμό". Σας παραθέτω πολύ ενδιαφέρον σχετικό άρθρο της "Ελευθεροτυπίας".
Αδέλφια Καπνιστές, Κουράγιο !! Ακολουθεί ένας πολύ δύσκολος Χειμώνας προσαρμογής !!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ " ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ "

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Περί Κυνηγίου

Με αφορμή την δολοφονία πουλιών τον Σεπτέμβρη του 2010 στο Κοτύχι, πρέπει να πούμε κάποια πράγματα με το όνομά τους. Αυτή η υποκρισία με τα μέτρα απαγόρευσης του κυνηγιού κατά περιόδους και την άδεια κυνηγιού για ορισμένα είδη ζώων σε κάποιες άλλες περιόδους, πρέπει επιτέλους να σταματήσει.
Σε όλη την υφήλιο κάθε μορφής ζώου βρίσκεται υπό εξαφάνιση ! Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ούτε πουλιά, ούτε ζώα, ούτε μαριδάκι στην θάλασσα ! Η δολοφονία των ζώων πρέπει να απαγορευθεί πλήρως, με ποινές εξοντωτικές !! Ο πλανήτης βρίσκεται σε έκτακτη κατάσταση !! Οι κυνηγοί είναι δολοφόνοι !! Όχι μόνο των ζώων αλλά και των ανθρώπων !!

Ας πάψουμε να εθελοτυφλούμε και να αδιαφορούμε !! Είμαστε υπεύθυνοι Όλοι !!


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Εορτολόγιο

Back to TOP  

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008