Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Δεν έχεις οικολογική συνείδηση; ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙΣ!!

ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μετά από σωρεία παραπόνων, ο Βρετανός σκηνοθέτης του «Love Actually» Richard Curtis αναγκάστηκε να αφαιρέσει από το διαδίκτυο ένα video στο οποίο απεικονίζονται παιδιά να ανατινάσσονται επειδή δεν έχουν οικολογική συνείδηση. Στο τεσσάρων λεπτών video συμμετέχουν ακόμα η ηθοποιός των X-Files Gillian Anderson και ο ποδοσφαιριστής David Ginola. Και αυτοί ανατινάσσονται καθώς δεν ενδιαφέρονται για το... περιβάλλον.
Το video ήταν μία πρωτοβουλία της οικολογικής ομάδας «10:10» (http://www.1010global.org/uk) σε συνεργασία με τον διάσημο σκηνοθέτη και σκοπός του ήταν να αφυπνίσει τον κόσμο ως προς την προστασία του πλανήτη από τις εκπομπές ρύπων.Σλόγκαν του ήταν «Μείωσε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 10%. Χωρίς πίεση».
«Πολλοί άνθρωποι βρήκαν το φιλμ αστείο, αλλά δυστυχώς μερικοί όχι και ειλικρινά ζητάμε συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν. Σαν αποτέλεσμα το αφαιρούμε από το site μας», λέει εκπρόσωπος της ομάδας «10:10».

Προσοχή: Το video περιέχει σκληρές σκηνές

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Εορτολόγιο

Back to TOP  

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008