Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο "Λαϊκός Ήρωας" Απόστολος Γκλέτσος

Ο νεοεκλεγείς ανεξάρτητος Δήμαρχος Στυλίδας (με 54,91% !!!), πρώην ηθοποιός, Απόστολος Γκλέτσος είναι ο νέος τοπικός "Λαϊκός Ήρωας" με την ενέργειά του να διανοίξει μέρος του διαχωριστικού κιγκλιδώματος της Εθνικής οδού στα διόδια της Πελασγίας για να επανενώσει τον παλαιό προϋπάρχοντα παράδρομο και έτσι να γίνει πραγματικότητα η ελεύθερη διέλευση των κατοίκων της περιοχής του.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ο Απόστολος Γκλέτσος έγινε γνωστός σαν ηθοποιός (αισχίστου είδους) με την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Ψίθυροι καρδιάς". Προσωπικότητα με ένα απίστευτο μείγμα: τσαμπουκά-μάγκα και ερωτικού sex-symbol. Τίποτα από τα δύο δεν είναι. Κατά την γνώμη μου είναι ένας απλός πολίτης, που προσπάθησε να επιβιώσει στην γκλαμουριά της υποκουλτούρας του θεάματος. Φυσικά δεν τα κατάφερε και ευτυχώς...

Πολίτης με αγωνιστικές ανησυχίες και από ότι φαίνεται διάθεση, ασχολήθηκε με τα κοινά και σαν συνεργαζόμενος κατέβηκε στον εκλογικό στίβο με το Κ.Κ.Ε, ανεπιτυχώς. Οι σχέσεις με τον Περισσό σιγά-σιγά ξεθύμαναν και ο Απόστολος κατέβηκε σαν ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος στην Στυλίδα (που υπεραγαπά) και φεύ δικαιώθηκε.

Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει σαν Δήμαρχος, γιατί πέρα από το όραμα θέλει και ικανότητες και γνώσεις άλλες από αυτές που διαθέτει. Όμως η κίνησή του δείχνει ότι τουλάχιστον δεν αδιαφορεί. Κάτι είναι και αυτό. Με την κίνηση του ταρακούνησε το τέλμα της απάθειας των πολιτικάντηδων και για μένα είναι αρκετό....

ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λαμίας οδηγήθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος συνελήφθη χθες, με τις κατηγορίες της φθοράς ξένης περιουσίας και παρακώλυσης συγκοινωνιών. Ο Απόστολος Γκλέτσος, μετά από περίπου είκοσι λεπτά βγήκε από το κτίριο, καθώς αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 06/04/20011.
Εξερχόμενος, από τα δικαστήρια Λαμίας, Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε ότι η ανατολική Φθιώτιδα και ολόκληρη η Λαμία πρέπει να είναι ενωμένη γιατί το θέμα των διοδίων δημιουργεί πρόβλημα σε όλους τους κατοίκους.
Η μήνυση έγινε στη Λάρισα στην έδρα της εταιρίας "Αιγαίο" και με βάση αυτή τη μήνυση, συνελήφθη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σύμβαση παραχώρησης της εθνικής με την εταιρία προβλεπόταν να υπάρχουν παράδρομοι για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των χωριών της περιοχής.
Όπως δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, εκτός από αυτόν που επιχείρησε να ανοίξει δεν υπάρχει άλλος παράδρομος. Νωρίτερα εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο στην Λαμία και αποθέωσαν τον κ. Γκλέτσο.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ !!!!

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Εορτολόγιο

Back to TOP  

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008