Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Μίκης Θεοδωράκης - Τα "1000 Τραγούδια"

Για τον Μίκη Θεοδωράκη δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά, για την συνεισφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό αυτής της Έρημης Χώρας. Ο τελευταίος Ζων Ογκόλιθος!! Μπορεί να διαφωνούμε με τις θέσεις του (κοινωνικές ή πολιτικές ή ακόμα και πολιτισμικές), μπορεί να είμαστε αντιμέτωποι με τις επιλογές του (βλέπε Κυβέρνηση Μητσοτάκη). Όμως πρέπει να του αναγνωρίσουμε κάτι σημαντικό, την αγνότητα των προθέσεών του και την αγάπη του για την Ελλάδα.
Είναι παρορμητικός και αντιφατικός, με αποτέλεσμα να κάνει συχνά λάθη!! Όμως παραμένει πάντα ο Μίκης. Η τελευταία κίνησή του δείχνει τον χαρακτήρα του. Και αυτή είναι η δωρεάν διανομή μέσω Διαδικτύου "1000 Τραγουδιών" του. Ήδη έχω ααρχίσει να τα "κατεβάζω"...



Μίκης Θεοδωράκης - " 1000 Τραγούδια "

Λίγα Λόγια

Με πρωτοβουλία μιας ομάδας φίλων της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη και την έγκριση και σύμφωνη γνώμη του συνθέτη δημιουργήθηκε ένα blog αποκλειστικά για τον Μίκη Θεοδωράκη με σκοπό να διατεθούν τα χίλια τραγούδια του (50 CD), εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο.

Ο Μίκης συμφώνησε να διατεθούν δωρεάν και το ανακοίνωσε στην τηλεοπτική εκπομπή " Στην υγειά μας βρε παιδιά". Στη συνέχεια, ανέλαβε ο Χρήστος Ζουλιάτης να τα συμπιέσει και να τα ανεβάσει με το πρόγραμμα Rapidshare στο διαδίκτυο.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Εορτολόγιο

Back to TOP  

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008